Psykoterapia

Perheterapia

Perhe on kokonaisuus, jossa jokaisen hyvinvointi vaikuttaa kaikkiin muihin. Lapset aistivat vanhempien voinnin ja tietävät paljon heidän asioistaan ilman sanoja. Vanhemmat tuntevat sydämessään lastensa huolia ja murheita. Vanhempien keskinäinen parisuhdekin on osa kokonaisuutta, joka muodostaa perheen. Elämässä voi tapahtua yllättäviä asioita: sairastuminen, työttömyys, läheisen ihmisen menettäminen. Näissä kriisitilanteissa ulkopuolinen apu saattaa olla tarpeen. Perheterapia on hoitomuoto, jonka tarkoituksena on yhdessä tutkia ja ymmärtää perheen keskinäistä vuorovaikutusta siten, että se edistää koko perheen hyvinvointia. Perheterapiakäynnit toteutetaan eri kokoonpanoissa tilanteesta riippuen.

Perheterapia 90min/180€
Vanhempien ohjaus 45min/70€, 90min/130€
Lausuntopalkkio 25€

Pariterapia

Parisuhde elää ja käy läpi monia vaiheita. Elämäntilanteen muutoskohdat, olivatpa ne iloisia tai surullisia, saattavat asettaa parisuhteen koetukselle. Pariterapia tarjoaa mahdollisuuden keskustella kipeistäkin asioista rauhallisessa ilmapiirissä.

Pariterapia 90min/130€

Yksilöterapia

Yksilöterapia antaa mahdollisuuden tutkia omia tunteita ja toimintatapoja sekä tarkastella niitä eri vuorovaikutustilanteissa. Keskustelun avulla löytyy usein vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia. NLP-harjoitusten käyttö keskustelun tukena on mahdollista.

Otan vastaan yksilöasiakkaita sekä yksittäisille että pidemmille käyntijaksoille. Hinta 60min/75€. Ei Kela-korvattava.